Șhaworma pe jar din București propune un concept unic: shaorma pe jar cu carne la lemne, care păstrează aroma de fum și suculența specifică. Mulți consideră că aici se simte cu adevărat gustul de jar, iar carnea de vită este fragedă și bine gătită. Servirea e corectă, porțiile sunt atent cântărite, iar sugestiile clienților despre sosuri mai naturale și lipie proaspătă arată că locul evoluează. Este o alegere interesantă pentru cine caută o shaorma cu caracter și preparare tradițională.
Roxana Isb
acum 2 luniincepand cu ora 20:00 carne pt shaorma nu mai exista de cand este acel baiat la vanzare/ shaormar, avand program pana la ora 22:00. într-o alta zi am ajuns la ora 21:30 si imi spune ca s-a inchis. lipia nu o incalzeste niciodata, carnea nu o cântărește. pacat pentru ca are pontential dar angajatul nu este ce trebuie !
Raluca Drugan
acum o săptămânăAm fost putin reticienta sa incerc, dar este cea mai buna shaorma pe care am mancat-o in bucuresti. Va recomand sa incercati, se simte gustul de jar.
Adrian Gabriel
acum 3 săptămâniIn afara ca e o shaorma nu e nimic special la ea. carnea e cantarita la gram, carnea de pui uneori semi cruda, iar mustele peste toate legumele si sosurile. in res
Ileana Panduru
acum 4 luniEste o shaorma făcută cu lemne, intr un mod inedit față de restul. Trebuie să apreciem asta. Am încercat pe cea mică, la lipie, carnea se cântărește, nu este suficienta la o porție... Servirea corectă.
Cosmin Marius Vasile
acum 6 luniUn concept interesant cu shaorma gatita pe jar. Nu cred ca mai sunt in zona alte shaormerii de genul. Carnea de vita foarte buna, suculenta. Ca si sfat diversificati mai mult sosurile (ceva mai pe natural) si daca ati face o lipie proaspata in combinatia cu vita proaspata pe care o aveti, ati bate tot ce e pe zona.