Autentificare

Taksim — gusturi turcești în Liviu Rebreanu

Taksim este o opțiune de referință în zona Str. Liviu Rebreanu din București, recunoscut pentru preparatele cu savoare autentică și servirea prietenoasă. Meniul pune în valoare accentele mediteraneene și turcești, de la kebab bine condimentat la platouri consistente ideale pentru grupuri. Atmosfera caldă și atentă la detalii transformă fiecare masă într-o experiență relaxantă, iar prețurile rămân accesibile. Localul este apreciat de peste 870 de clienți, ceea ce îl recomandă drept o alegere sigură când cauți un restaurant turcesc cu gust consistent și ospitalitate autentică.

✨ Sumar inteligent al recenziilor (AI)

Porții generoase

Clietii apreciază porțiile mari oferite, suficiente pentru un adult. Saorma de vita la farfurie este mai mult decât de ajuns.

Opțiune variată de garnituri

Opțiunea de a alege între cartofi prăjiți și orez este apreciată de clienți.

Sos de usturoi aromat

Sosul de usturoi este apreciat pentru aromele intense de usturoi pe care le oferă.

Personal neprofesionist

Angajații stau de vorbă în loc să servească clienții, ceea ce poate afecta experiența de servire.

Calitate scăzută a mâncării

Clienții se plâng de carne uscată, cartofi reci și salată veche, afectând calitatea generală a mâncării.

Categorii

Regiuni

Recenzii Google

  • Paul Ciprian
    Paul Ciprian
    acum 2 luni

    Saorma de vita la farfurie. Portia, mare, mau mult decat de de ajuns pentru un adult. Salatele, fara zvac, fara otet indeajuns, fara ulei indeajuns, moarte. Sosul de usturoi cu vagi arome de usturoi. Cartofii prajiti, buni (ai si optiunea orez). Carnea, uscata si cu un gust care nu m-a incantat.

  • Andrei Calotescu
    Andrei Calotescu
    acum 6 luni

    Shaworma rece: carnea uscata si rece, cartofii reci. Am aruncat mai bine de jumatate de farfurie. Baietii angajati stau de vorba in loc sa serveasca clientii. In fata mea a fost o doamna care nu vorbea limba engleza, angajati macar un vorbitor de romana pe schimb. Am mai mancat la Taksim, dar aici nu m-as intoarce.

  • Trifan Leonard
    Trifan Leonard
    acum 5 luni

    Cea mai proasta shaorma pe care am mâncat-o vreodată, e prima oară când nu pot mânca o shaorma, carne veche uscată(ar merge să vină piedone în control), cartofii îți rupi dinții în ei, salată veche am mâncat în scarba efectiv

  • Alina Gritco
    Alina Gritco
    acum 2 săptămâni

    Pe panoul din fata scria mare, cu rosu “OFERTE” 2 x Adana Cheesy Roll 53,99 lei (sau 54,99 anyways), am platit cu 10 lei in plus. Cand am intrebat de ce este cu 10 lei mai scump nici un angajat nu a stiut raspunda pentru ca nici unul nu vorbea romana suficient de mult incat sa inteleaga ce am intrebat, dar barimi sa explice diferenta de pret…Nu este vorba de cei 10 lei, ci de principiu in sine…mancarea ok, dar service-ul extrem de dezamagitor…

  • Livia Hriscu
    Livia Hriscu
    acum 2 săptămâni

    Mâncarea din ce în ce mai puțin comestibila! Personalul și servirea sub orice critica! Atenție, se lauda ca se poate plăti cu card de bonuri de la Up, dar este o minciuna!

Adăugați Recenzie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Serviciu
Te rog, evaluează Serviciu
Valoare pentru bani
Te rog, evaluează Valoare pentru bani
Locație
Te rog, evaluează Locație
Curățenie
Te rog, evaluează Curățenie

Revendicați listarea

Preluați controlul asupra listării dumneavoastră!

Personalizați detalii listării dumneavoastră, răspundeți la recenzii, încărcați fotografii și multe altele pentru a arăta clienților ce face afacerea dumneavoastră specială.
Contul dumneavoastră va fi creat automat pe baza datelor pe care le furnizați mai jos. Dacă aveți deja un cont, vă rugăm autentifică-te.

Selectați Plan

Completați formularul

Acum deschis

Program de functionare

  • Luni 10:00 - 22:00
  • Marți 10:00 - 22:00
  • Miercuri 10:00 - 22:00
  • Joi 10:00 - 22:00
  • Vineri 10:00 - 22:00
  • Sâmbătă 10:00 - 22:00
  • Duminică 10:00 - 22:00

Adunăm la un loc locuri bune și idei de făcut în oraș: de la brunch și cafele până la cursuri, expoziții sau plimbări.