Socului Kebab Dristor de pe Str. Liviu Rebreanu e renumit pentru porțiile generoase și gustul constant, perfect pentru o opțiune rapidă în București. Specialitatea casei pune accent pe carne fragedă și condimente echilibrate, potrivite atât pentru prânz, cât și pentru cină în grabă. Mulți clienți exclamă „10/10 socului — never disappoints”, o mărturie a consistenței preparatelor. Locația este apreciată de peste 150 de clienți și rămâne o alegere de încredere pentru cine caută kebab autentic și servicii eficiente într-un cadru simplu, dar curat.
Mancarea este foarte sarata și oferă puțină carne pentru prețul plătit, ceea ce a determinat mulți clienți să nu revină. De asemenea, unii angajați mănâncă în fața clienților, ceea ce poate afecta experiența de servire.
Crispy-urile au fost considerate cele mai proaste, vechi și parcă nefăcute, iar cartofii erau reci. Experiența de servire a fost afectată de întârzieri și de lipsa de proactivitate din partea personalului.
Unii clienți au considerat că se pune prea multă carne în shaorma, ceea ce duce la o experiență de consum dominată de carne uscată și lipsită de alte ingrediente.
Un client a menționat că socul de la locație este întotdeauna excelent, oferind o experiență de gust de încredere și consistentă.
Un alt client a apreciat faptul că locația este curată și plăcută, ceea ce contribuie la o atmosferă plăcută pentru servirea mesei.
Un client a sugerat că spațiul de preparare și servire este prea mic, ceea ce poate afecta eficiența și calitatea serviciilor oferite. Acest feedback poate contribui la îmbunătățirea experienței clienților.
ANDREI
acum 3 luniMeniul crispy s-a scumpit cu un leu și aparent pune și mai puțină mâncare, 7 bucăți de crispy și 4-5 felii de castravete murat plus un pic de varză… n-am întâlnit niciodată. O să evit această locație, nu recomand. Mergeți mai bine la Obor
Alina Mihalcioiu
acum o lunăAm mers la `pomul laudat',mancarea este foarte sarata,putina carne pt pretul platit. Baietii care servesc sunt amabili insa mananca in fata clientilor,vorbesc cu gura plina(poate nu au pauza suficient) Nu o sa revin!Nu am putut manca de cat de sarat este totul! Locatia este curata si draguta!
Maria Petrică
acum o săptămână10/10 socului never disappoints
Andreea D.
acum 3 luniCele mai proaste crispy-uri mancate vreodata , vechi si parcă nefăcute, de cartofii reci nu mai zic nimic. Din păcate nu au clientelă și asta e perfect vizibil în gust și "prospețime"... Cred ca am nimerit când le venise ceva marfa nu am inteles exact, ca a durat ceva pana a venit cineva sa ma servească, asta dupa ce am auzit-o pe fata de la casa ca a sunat pe cineva. Baiatul care a aparut parea nou (zicea ceva de genul: ca el nu stie sa taie carnea de shaorma si sa vina x coleg sa taie, ca era un client inaintea mea cu 2 shaorme si astepta de ceva timp)... Eu nu am ce sa ii reproșez băiatului, a servit o porție de crispy la pachet. Dar urât din partea colegilor lui sa nu vii sa servești 2 amărâte de shaorme chiar daca aveai marfă, nu era doar 1 coleg, erau mai mulți...in fine Nu văd să reziste prea mult acest fast-food...
Andrei Blot
acum 4 luniAm mancat deja de câteva ori din locatie și vreau sa expun experienta și părerea mea. De multe ori cand pregătesc comenzi la pachet pentru cineva, pun pungile cu comanda pe marginea vitrinei frigorifice in care au sosurile, varza, castraveții, ceapa. Si fundul pungii ajunge aproape de fiecare data parțial inrecipientele cu mâncare, întra în contact cu castraveții deobicei. Alt lucru care numi place, care aici cred ca e mai mult de gust, se pune mult prea multa carne in shaorma. Este disproporționat de multa carne, cred ca este mai multa carne decât restul ingredientelor la un loc, primele guri unde ai și niște sos, sunt ok, dar după, mănânci doar carne uscată. Posibil sa fie o chestie de preferințe, dar personal mi se pare mai gustoasă shaorma când e bine proporționată, si simți și altceva în afara de carne. Desigur, pot sa cer mai puțină carne, am mai cerut, dar de multe ori, nu compensează absenta cărnii cu alte ingrediente, sa pună mai mult din altceva. Si iar o sa spuneți poate, ca poti sa ceri, da, poti, dar le ce nebunie e de multe ori și lucrând și unul peste celalalt cu coada și lume, e greu sa te înțelegi. Ca sa închei, cred ca ati facut spațiul de preparare și servire mult prea mic. Dacă asa e în fata, nu pot sa imi imaginez ce o fi în spate.