MERKANA Grill & Kebab din București combină preparate la grătar cu deserturi rafinate într-o atmosferă primitoare. Clienții laudă o pulpă de berbecuț gătită perfect, salată proaspătă și cartofi prăjiți crocanți, iar deserturi precum kunefe sau Ciocolata Dubai sunt remarcate ca un final dulce. Meniul oferă platouri servite pe lemn, băuturi tradiționale precum Ayran și o selecție generoasă de sosuri. Există și mențiuni despre mici probleme la livrare sau gustul cărnii când ajunge rece, astfel că experiența dine-in tinde să fie cea mai consistentă. Merkana e deja aleasă de peste 860 de clienți care apreciază combinația între grill și preparatele orientale.
Preparate delicioase precum pulpă de berbecuț gătită perfect, salată proaspătă și deserturi remarcabile precum Ciocolata Dubai și kunefe. Atmosfera primitoare și servirea impecabilă au fost puncte forte ale Merkana Grill & Kebab.
Varietatea de preparate, inclusiv grill și kebab, a fost apreciată de clienți. Cu toate că există loc pentru îmbunătățiri, meniul diversificat a fost un aspect pozitiv al experienței culinare.
Cliți au apreciat calitatea salatei proaspete, orezul bun și sosurile variate. Aceste aspecte au adus un plus experienței culinare la Merkana Grill & Kebab.
Recenziile au evidențiat probleme recurente legate de calitatea mâncării și servirea inconstantă. Carnea cu gust ciudat, sosurile inacrite și ambalarea deplorabilă a shaormei au fost aspecte negative semnalate de clienți.
Opiniile recente indică o scădere a calității serviciilor de la deschidere încoace. Este important ca locația să remedieze aceste probleme pentru a menține standardele înalte de servire și calitate.
Alexander Ilbitskiy
acum 3 luniMâncarea este dezgustătoare, servirea este dezgustătoare, localul este mai mult sau mai puțin decent, dar din cauza faptului că practic nu există vizitatori, atmosfera este foarte inconfortabilă. Nu recomand categoric să mergeți la acest local, calitatea mâncării, servirea și prețul sunt complet inconsistente. Cu siguranță nu voi mai merge niciodată acolo.
Alex Radu
acum o lunăMannac aici de când sau deschis , la început au fost ok ca si preparate , pe parcurs au diversificat foarte mult si am impresia ca o dau in bara . Am încercat la ei si preparatele la grill dar si variantele de kebab , ultimile doua vizite am luat kebab . O data am luat la pachet si am simțit un miros greu de acru când am ajuns cu ea la locație ( cred ca tot de la salate ) iar a doua oara am revenit in locație pentru sharoma de vita la farfurie , am comandat la ghișeu nevăzând ingredientele si când am găsit insfarsit băiatul de la shoarma , nu era pornit focul pentru nici o "țepușă" carnea de vita era făcută (arsa) focul oprit iar cea de pui roz , am trecut peste . Peste ce nu am putut trece au fost muștele din rosii si varza iar salata tăiată de "ieri" . Mi-as dori sa remedieze problemele ca au potențial si o locație frumoasă , dar de la deschidere încoace tot scad serviciile .
Bogdan Ilie
acum 7 luniDupă lupte seculare care au durat aproape un an, am reușit să ajung și eu aici. Fiu-miu deja e client fidel, așa că trebuia să ajung și eu. Dar sa încep cu ce mi-am propus... Am avut plăcerea să iau masa pentru prima dată la Merkana, pe Nerva Traian, și trebuie să spun că a fost o experiență culinară pe cinste! Am încercat o pulpă de berbecuț gătită perfect, aceasta a fost servită cu salată proaspătă in bol mare și cartofi prăjiți crocanți, făcuți ca la mine acasă – o combinație delicioasă care mi-a încântat papilele gustative... toate au venit pe un platou de lemn. Desertul de la final a fost la fel de remarcabil. Ciocolata Dubai și kunefe-ul au fost un răsfăț de neuitat pentru iubitorii de dulciuri - ca mine. Nu fac abuz... dar nici nu mă dau în lături de la a gusta câte ceva... Am încheiat apoi cu un Ayran răcoritor, care a completat perfect festinul la care am fost supus. Singurul lucru pe care l-aș fi dorit în plus ar fi fost o selecție mai variată de sucuri naturale și limonade, cum ar fi de ex. cel de rodie, sau shot fresh de lămâie. Ar fi adăugat un strop de prospețime meniului. Merkana Grill & Kebab a reușit să mă cucerească cu preparatele sale delicioase și atmosfera primitoare. Abia aștept să revin și să explorez și alte delicii din meniul lor! Si azi de 8 Martie am revenit ...
Julia Tsitsey
acum 7 luniComanda pe Bolt. Dupa vreo cateva respingeri in timpul saptamanii.... p.s. Deci, de vreo 2 ori respingeau de la inceput si de vreo 2 acceptau si dupa o respingeau. In asemenea cazuri se poate suna clientul sau de inchis tableta, se poate face chiar daca poate e putin personal si sunt clienti in locatie. ... am reusit in sfarsit sa dau comanda care sa fie acceptata! Dintre "-" : carnea are un gust ciudat, mai ales cand e rece, stateam pe ganduri daca sa o mai termin ca ma simteam ciudat dupa. Sosurile primite mi s-a parut putin inacrite. "+" : salata multa si proaspata, orez bun, sosuri mai multe, tacam primit. Meniul ca si preparate seamana cam cu ce e la Dristor si mancand si de acolo pot trage o linie de comparstie, chiar daca sunt locatii diferite. Nu as pofti la inca o as3mnea farfurie cu amestec, dar poate ca va merita sa incerc un kebab de aici la uramatoarea ocazie.
Stefan Popescu
acum 3 luniAm intrat, shaormarul era prin spate, tot îmi ziceau “vine colegul imediat”. A apărut un băiat cu zero chef de viață până la urmă mi-a făcut o shaorma . -ingredientele erau răsuflate - au două feluri de sos (în 2025) -shaorma a fost împachetată deplorabil, s-a deschis după 2 mușcături. De evitat ( am locuit 3 ani în Cluj și nici acolo n-am mâncat shaorma atâta de rea) Mai mănânci câteodată o shaorma mediocră… dar asta a fost nasoală rău. -12 lei ayranul la sticlă de plastic Partea bună e ca nu mi-a fost rău de la ea.