Doner Kebab by Chef Nicu Balş din București e lăudat pentru calitatea mâncării și pentru faptul că poți mânca aici oricând, fiind deschis non-stop. Mulți consideră că e una dintre cele mai bune shaorma din zonă, la prețuri corecte, ceea ce îl transformă într-o alegere frecventă pentru serile târzii. Atenție la orele de vârf: coada poate fi semnificativă, semnalizată din timp, dar pentru mulți experiența merită. Preferat de peste 1887 de clienți, rămâne o referință pentru mâncare rapidă și consistentă.
Mâncarea este considerată foarte bună, una dintre cele mai bune din zonă, la un preț corect și mai ieftin decât alte locuri de calitate inferioară.
Faptul că este deschis non-stop reprezintă un avantaj major pentru clienții care doresc să mănânce la ore târzii, oferindu-le flexibilitate.
Existența unor opțiuni diverse de sosuri este apreciată de clienți, oferindu-le posibilitatea de a personaliza shaorma după preferințe.
Experiențele negative legate de atitudinea nepoliticoasă și arogantă a personalului pot influența negativ experiența clienților, creând un mediu neplăcut.
Clienții au remarcat o scădere în calitate și cantitate, precum și prezența unor elemente nedorite în mâncare, cum ar fi carne nefăcută și zgârciuri, afectând experiența generală.
Cosmin Partenie
acum o lunăMi-am luat aseară cheese kebab-ul din imagine și tot ce pot spune e ca am rămas mai mult decât dezamăgit. Având în vedere ca am plătit 38 de lei pe el, ma așteptam să fie ceva de capul lui. Gustul a fost OK, insa foarte departe de ceea ce știam, dar lucrul care efectiv m-a șocat a fost ca era, așa cum se observă, extrem de goala și tot cheese-ul am mâncat doar lipie. Am mâncat în multe alte părți cheese, dar absolut niciodată nu am pățit așa ceva, înțeleg, nu pui la fel de multe ingrediente ca într-o șaorma normală, deoarece se introduce la toaster, însă eu așa ceva chiar n-am mai întâlnit :)))) Probabil era folosită lipia de la o șaorma mică, altfel nu-mi explic, mai ales pentru prețul plătit, dacă era 30 de lei nu aș fi avut nicio pretenție, dar așa…
Andu
acum 2 luniVoiam sa încerc shaorma de aici de multa vreme, dar a fost o experienta dezamăgitoare. Mi-a plăcut faptul că la intrare eram anunțați că se așteaptă aproximativ 25-30 minute. Am cumpărat o shaorma medie si una mare (32 lei medie + 38 lei mare + 1 leu punga care se adaugă automat atunci cand menționezi ca iei la pachet). Shaormarul mi-a spus pe un ton nepoliticos ca nu exista rețetă clasica si ca am venit sa iau shaorma (clientul dinainte a cerut varianta clasica). Mai apoi s-a întors cu spatele si a comentat cu colegul despre clienții "de weekend". Atitudinea per total a fost aroganta si nepoliticoasa. Shaorma medie a fost mai degrabă mica (nu a cântărit 500g). Lipia a fost prea uscata, iar cartofii la fel, probabil nu se amestecarea cu sosurile. Am dat 2* pentru faptul ca existau opțiuni diverse de sosuri.
Sorana Enoiu
acum 2 luniMancarea foarte ok, una din cele mai bune shaorma din zona si la un pret foarte corect si decent, mai ieftin decat la alte shaormerii de calitate mai slaba! Este, de asemenea, deschis non-stop, ceea ce poate fi un avantaj pentru cei care vor sa manance la ore mai tarzii. Ca avertisment, insa - pe timpul noptii se asteapta extrem de mult la coada! Miercuri la ora 23:30-00:00 am asteptat undeva la 25-30 de minute la coada pentru a putea manca, insa a fost o decizie asumata deoarece esti anuntat prin afise inca de la intrare de acest lucru si ca este posibil in perioadele aglomerate sa dureze asteptarea pana la jumatate de ora.
Andrei Ionita
acum o lunăGustul e inca ok, desi cantitatea a scazut, iar NIcu a devenit arogant cu oricine ii atrage atenția. Dar jegul creste vazand cu ochii. Tavile astea arata asa de cel putin 6 luni, dar fiind ocupati sa ceara 1 leu in plus daca vrei la pachet, probabil nu au avut timp sa le schimbe. Cine stie ce o fi in bucatarie daca tavile clientilor arata asa, cu urme de țigară
ANDREI
acum 3 luniAm cumpărat o lipie de pui medie si m-am trezit cu una mică în adevaratul sens al cuvântului. Am găsit o bucată de piept de pui nefăcută la final, am simțit când am mușcat din ea… plus câteva zgârciuri care zici ca erau șorici. Shaorma n-a fost foarte rea dar e inacceptabil să dai carne crudă la clienți plus zgârciuri în carne, era proaspăt tăiată de pe țepușă și nu pot să cred cum angajații decid să pună dacă o văd crudă. Din păcate nu o să mai cumpăr, nu recomand.