Șiș Kebap din București e renumit pentru un kebab autentic pregătit pe loc: carne la grătar, lipie făcută în casă și arome bine echilibrate (sumak, roșii). Patronul turc și preparatele proaspete fac diferența; mulți recomandă Adana Kebab pentru gustul său veritabil. Mâncarea e servită rapid și proaspăt, iar porțiile sunt generoase — doar atenție la orele târzii de prânz, când stocurile zilnice se pot epuiza. O alegere excelentă pentru cei ce caută savoare și autenticitate.
Sorana Enoiu
acum 3 luniUn kebab autentic si excelent, unul dintre cele mai bune incercate in Bucuresti. Mancarea e pregatita rapid, pe loc, e proaspata si gustoasa. Patronul este turc si foarte serviabil. Nu veniti foarte tarziu la pranz deoarece au o cantitate fixa zilnica pregatita, ca sa nu ramana cu mancare de pe o zi pe alta, si uneori la 14:30-15:00 nu veti mai prinde mare lucru. Preturile sunt decente comparativ cu calitatea si costurile actuale ale mancarii in 2025. Recomand Adana Kebab. Nu au foarte multe lucruri in meniu, dar sunt bine pregatite. Puteti lua la pachet sau manca pe loc. Mesele nu sunt grozave, fiind o zona de tarc metalic imprejmuit cu plasa, insa este curat si servirea e ok! Recomand!
Carina Bejan
acum 2 luniCel mai bun Adana kebab din Bucureşti, de departe. Prețurile sunt OK pentru zona și cantitatea mare. Recomand cu încredere! Într-adevăr terasa lor nu este cea mai frumoasă, aranjată dar mâncarea lor compensează.
Niculae Mihai
acum 3 aniEste pur si simplu superb! Asta este saorma adevarata, nimic din ce e in Bucuresti nu ajunge sa fie nici macar pe jumatatea saormei de la Sis. Asa cum au zis altii, lipia e facuta de ei (buna la gust), carnea la gratar, e superba! Mare pacat ca nu au alte “sucursale”. Dupa ce mananci, nu te simti balonat, nu greata, nu nimic. Cand mananci simti acru de la sumak, dulce de la rosii, sarat de la carne, e cea mai buna saorma din Bucuresti!!! Pretul este pur si simplu decent, felicitari patronului!!!
Alina Urse
acum 3 luniPur si simplu, un kebab delicios!
Driving at Ukraine
acum 6 luniNu am mai văzut în România un restaurant atât de murdar, iar ei iau comanda greșit. Scrumierele și mesele erau murdare. Porțiile sunt foarte mici. Ei beau alcool în timp ce lucrează. Puteți vedea asta mergând acolo. Ca un vânător de arome, aceasta a fost prima și ultima mea experiență.