Dieci – il numero din București impresionează prin paste carbonara cremoase preparate cu guanciale autentic și un tiramisu considerat printre cele mai bune din oraș. Atmosfera cozy și personalul prietenos completează experiența, iar timpul de servire este unul eficient atunci când e mai lejer în sală. Meniul italian, atenția la ingrediente și desertul remarcabil fac din Dieci o destinație excelentă pentru cine apreciază bucătăria italiană bine executată într-un cadru familiar.
Ilie Stancu
în ultima săptămânăPrima mea experiență cu acest restaurant a fost una plăcută. Am mers “la sigur”, comandând o porție de paste carbonara și o pizza di carne dar și un Tiramisu ca desert. Cele mai cremoase paste carbonara pe care le am mâncat în București. Colac peste pupăză, chiar folosesc guanciale, nu kaizer afumat. Pizza a fost una bună și atât. Nu a ieșit cu nimic din tipare, dar am savurat o cu mare plăcere. În schimb, tiramisu a fost cea mai plăcută surpriză. În afară de cel pe care îl face soția mea acasă și care are ingrediente calitative și controlate, a fost de departe cel mai bun mâncat în oraș. Cremos, gustos, textura potrivită, aproape perfect. Cu siguranță o să “riscăm” și la alte preparate data viitoare când vom merge. Pentru ca o sa existe și o data viitoare sigur. Mâncarea a venit super repede, dar și raportat la faptul ca eram doar 2 mese. Probabil timpul de așteptare creste direct proporțional cu gradul de ocupare. Ceea ce, iarasi, e normal. Nota de plată pentru cele enumerate mai sus a fost 190 de lei. Am mâncat și mai scump și mai prost în multe locuri.
Lorena Cirstea
acum o lunăMâncarea este excepțională, am experimentat bucătăria italienească de multe ori, însă carbonara de aici bate orice am încercat. Recomand și un pahar de vin alături. Personalul este foarte amabil și prietenos, locația este una primitoare și are acel aer cozy, familiar. Felicitări pentru ceea ce faceți. Recomand din suflet
Dan Stoicescu
acum 5 luniIn sfarsit un restaurant cu mancare italiana de foarte buna calitate si gustoasa. Servire la fel de buna si din partea Elei! O sa mai revenim cu placere. Pastele carbonara, de nota 10, la fel si tiramisu, 2 produse clasice.
Yuno Read
acum 2 săptămâniÎmi pare rău că am descoperit Dieci abia la câteva luni de la deschidere (și nu din prima zi). Zic asta pentru că au început foarte bine, iar eu și prietenii mei am fost foarte plăcut surprinși de calitatea preparatelor, motiv pentru care am tot revenit. Dar (mereu există un dar), acum că și-au creat un nume, iar localul a început să fie destul de frecventat, lucrurile se schimbă. O să dau două exemple: 1) calitatea preparatelor a început, în medie, să scadă. La început se putea ca fiecare experiență să fie de top. În prezent... porchetta a fost grețoasă de 2 ori consecutiv, în ultima porție de pui cu sos de parmezan și lămâie, puiul era gătit în stilul 'talpă', etc. Nu zic că de fiecare dată e rău, doar că se vede că nu își mai dau la fel interesul, și nu e doar părerea mea. 2) Am luat tiramisu la pachet, iar porția a fost vizibil mai mică decât în mod normal (cam 2/3 din ce știam eu). În meniu scrie 150 de grame, doar că pachetul a ajuns la acest gramaj doar împreună cu ambalajul în care a venit. Personalul (care a fost mereu de nota 10) a confirmat că nu este o eroare, așa vine tăiat acum. Și, ca să fie treaba treabă, deși au o terasă destul de generoasă (pe care se fumează la greu, iar acum fiind acoperită, uneori nu prea mai poți respira), permit clienților să tragă din penarele acelea sinistre și în interior. Prin urmare, dacă sunteți nefumători și mergeți la ore de vârf: chiar dacă stați în interior, pregătiți-vă pentru posibilitatea de a mânca în miros de pârțuri.
Iordache Liviu
acum 2 săptămâniCel mai corect restaurant din oraș, burata este senzaționala , carbonara executata corect , recomand restaurantul si felicit echipa!