Dropshot Coffee Shop & Training Lab din București combină pasiunea pentru cafea de specialitate cu un spațiu dedicat educației despre boabe și echipamente. Oamenii laudă calitatea constantă a sortimentelor, grijă în ambalare și ospitalitatea echipei; mulți remarcă gusturile inedite și micro-loturile mereu noi. Locul e la fel de apreciat pentru discuțiile tehnice sau pentru o comandă rapidă online, iar atmosfera prietenoasă îl face ideal atât pentru cumpărători serioși, cât și pentru cei care vor să descopere noi arome.
Emilian-Adrian Dăduică
acum o săptămânăComand cafea de aici de ceva timp. Până acum toate sortimentele au fost foarte bune, și ca bonus pisica noastră adoră cutia în care-i livrată cafeaua. Toată lumea fericită!
Georgian M
acum o lunăSalutare Dropshot ! Mă surprind comentariile răutăcioase ale unora de pe aici, însă fiecare are dreptul la o opinie până la urmă . Comand cu încredere pentru consum personal, cel puțin 2 kg de cafea pe lună de la Dropshot, și asta nu de ieri de azi, ci de cel puțin 4 ani de zile. Consider ca asta îmi dă totuși o legitimitate în a oferi o părere vis a vis de această prajitorie . Cafeaua de specialitate a evoluat mult în ultimii ani, și mă bucur ca tot mai multă lume decide să își înceapă dimineața cu o cafea bună . Urmăresc cu admirație în tot acest timp, lupta constantă a Dropshot de a aduce mereu sortimente inedite și noi, loturi și micro-loturi delicioase, și toate astea încercând să mențină prețurile relativ accesibile, în contextul politico-economic complicat din zilele noastre. Găsești și un blend de aruncat în espressor automat, găsești și Rare Pearls unde speri să îți iasă Dial-in din prima, cu gândul să nu irosești nicio boaba prețioasă și scumpă. De cele mai multe ori comand online, timpul fiind prețios și scump în zilele noastre, însă în rarele momente când am ocazia, dau și câte o fugă pe la ei la prajitorie, unde sunt mereu întâmpinat cu căldură, unde discuțiile despre cafea și espressoare ne apropie, și de unde plec mereu într-o notă pozitivă ! Echipa de acolo mi se pare una foarte amabilă și profesionistă, iar discuțiile despre cafea și echipamente fac să treacă orele ca minutele. După aproape 15 ani de făcut espresso acasă, și aproximativ 10 espressoare și 15 râșnițe mai târziu, părerea mea umilă este ca în 99% din cazuri, când cafeaua nu iese ce trebuie sau ce speri să iasă, vina este ori a echipamentului folosit, ori a work-flow-ului personal. Cu răbdare și documentație bună, oricui îi poate ieși o cafea delicioasă acasă, și fără să cheltuie mii de euro pe echipamente, însă înainte să aruncăm cu noroi, hai să ne uităm întâi la noi în curte, ca poate facem ceva greșit, și nu ne dăm seama . Profilul meu preferat la Dropshot ? Etiopia & Brazilia, procesare naturală, prăjite medium. Împreună cu La Pavoni Esperto Abile, și o rasnita potenta, reușesc să scoată cafele dulci și cremoase de fiecare dată ! Mult succes în continuare și “Keep up the good work ! “
Paul Andrei
acum o lunăNu sunt genul care sa lase recenzii, dar ma gandesc ca este bine ca proprietarul sa stie astfel de lucruri mai ales cand nu este in locatie. Atitudinea angajatilor lasa foarte tare de dorit, in special a fetei cu parul saten deschis, am intrat in cafenea zilele trecute pe la ora 14:00, cafeneaua era goala, erau doua fete in interior care stateau tolanite pe canapea, terasa nefiind debarasata, fata cu parul saten deschis este foarte aroganta, avea o atitudine foarte bossy de la tejghea, te facea sa te simti prost ca ai deranjat-o din stat. Mi-a dat un espresso dublu amar, spui ca era apa chioara, nu avea textura cremoasa. Sunteti cafenea de specialitate daca nu ma insel, nu? angajata avea o atitudine care lasa mult de dorit, nu avea flux, n-are nicio scuza pentru cafeaua pe care mi-a oferit-o, iar de atitudine nu mai zic, cu atat mai mult ca lucreaza in servicii, ar trebui sa stie foarte bine ca atitudinea e cheia in aceasta meserie…personal jalnic, nu mai calc in viata mea aici.
Bujor Stefan
acum o lunăAti trimis la Transylvania Coffe Festival, niste tineri pasionati! La un moment dat, am vazut un card de oameni care ascultau cum explica unul din baietii dumneavoastra! Mi-a placut si interactiunea cu clientii! Bravo!
Ilinca Ruxandra Cucolas
acum 2 săptămâniCea mai buna cafea. Pe langa atmosfera foarte placuta si personalul minunat, este singura cafea pe care o consumam si acasa