Kebab / Shaormeria Gorjului din București se remarcă prin ingrediente proaspete și preparate consistente. Clienții apreciază cartofii naturali aurii, ketchupul picant memorabil și legumele care rămân crocante chiar și la închidere. Personalul e descris ca fiind amabil și rapid, iar carnea are un condimment echilibrat care transformă fiecare porție într-o experiență savuroasă. Locul e ales de peste 65 de persoane din cartier pentru gustul constant și atmosfera prietenoasă — o opțiune excelentă pentru o shaorma bine făcută sau un kebab sățios.
Dolly Ch
acum o lunăSuper gustoasa! Cartofii sunt naturali, ketchupul picant este demential, fix pe gustul meu dar ce m-a uimit a fost prospetimea legumelor desi am luat shaorma la ora inchiderii.
Laurentiu Stefan
acum o lunăSingurul motiv pentru care nu am dat o stea este pentru că nu am găsit vreun gândac sau altceva ciudat în ea, însă carnea făcea ca toată shaorma să aibă un miros foarte neplăcut de rânced și statut. Cea mai nașpa shaorma mâncată în viața mea. Preferam să aibă zgârciuri carnea decât să aibă acel miros.
gaby
acum o lunăBaietii super ok, mancare foarte buna.
Costin Petru
acum 10 luniO Shaorma consistenta, cu ingrediente calitative(cartofi,sosuri,legume) Carnea este condimentata echilibrat si rezultatul este unul savuros. Recomand cu incredere, personal amabil
Vlad L.
acum o lunăMancarea este foarte buna si nu este la supra-pret, ingredientele sunt proaspete iar personalul este foarte prietenos si rapid!