AMID KEBAP Brancoveanu e recunoscut în București pentru shaorma arabesca cu gusturi intense și sosuri variate. Preparatele se disting prin arome complexe, cartofi proaspeți și o paletă generoasă de sosuri care transformă fiecare îmbucătură. Servirea energică și atmosfera prietenoasă completează experiența, transformând o masă obișnuită într-una memorabilă. Ideal pentru cei care caută savoare autentică și opțiuni consistente într-un restaurant de cartier.
Mancarea a fost descrisa ca fiind incredibila, cu o shaorma arabeasca de 100/10, cartofi proaspeti si suculenti, sosuri variate si gustoase.
Clientul mentioneaza ca servirea de catre regele din poza a fost deosebit de buna, oferindu-le cea mai buna experienta.
Un client apreciaza calitatea cartofilor care nu sunt congelati ca la alte locatii, ci proaspeti si suculenti.
Timpul de asteptare prelungit pentru comanda si calitatea slaba a mancarii au fost mentionate ca probleme recurente de catre clienti.
Jud Murad
acum 2 săptămâniUleiul la cartofi cred ca nu a mai fost schimbat de cand a fost demis Piedone, lipie mai subțire de atat n-am mai văzut se distruge toata shaorma dupa ce mănânci 3 guri, am pus doar maioneza picanta si usturoi si a baltit si s-a rupt, clar e doar influencereala de locul asta.
Eduard Ion
acum 2 luni…a fost…. INCREDIBIL mâncarea a fost 100/10 și mă refer mai ales la shaorma arabeasca, atâtea gusturi intense și cartofii…nu congelați ca la MC ci proaspeți și suculenți. Când vine vorba de sosuri ai o varietate mare care mai de care mai gustoase cu arome și aspecte diferite. Dacă cumva vă servește regele (din poză) să fiți siguri ca veți avea experiența vieții voastre. W Amid
Robert Andrei
acum o săptămânăÎn poza de mai jos se poate vedea o porție neatinsă de cartofi care a venit alături de meniul crispy. Arși, uleioși și foarte puțini. Nu am întâlnit nicăieri cartofi într-o stare mai jalnică decât la Amid Kebap. Este deja a treia oară când comand acest meniu și ajung să arunc cartofii.
Maria Cristina
acum o lunăBuna seara! Am avut cea mai proasta experienta in ceea ce priveste mancarea comanda online pe glovo de la restaurantul vostru! Mancarea a venit foarte tarziu, insa asta ar fi fost cea mai mica problema. Problema a fost ca mancarea a ajuns deja mancata. Am comandat un meniu mixt bucket iar in cutie am gasit exact ce se vede in poza de mai jos. Am sa spun asta si oamenilor care sunt vegetarieni, sa va cunoasca toti.
A B
acum o lunăO ora jumate a stat curierul in restaurant sa ia comanda. Lipie mare pui, s-a sfaramat lipia de zici ca e covrigul ăla din pungă pe care l-ai găsit după o lună.. nu s-a putut manca. De sosurile la crispy sa nu mai zic ca se termina din doua guri.. la 6 lei. Mai invatati baieti:)