Taksim este o opțiune de referință în zona Str. Liviu Rebreanu din București, recunoscut pentru preparatele cu savoare autentică și servirea prietenoasă. Meniul pune în valoare accentele mediteraneene și turcești, de la kebab bine condimentat la platouri consistente ideale pentru grupuri. Atmosfera caldă și atentă la detalii transformă fiecare masă într-o experiență relaxantă, iar prețurile rămân accesibile. Localul este apreciat de peste 870 de clienți, ceea ce îl recomandă drept o alegere sigură când cauți un restaurant turcesc cu gust consistent și ospitalitate autentică.
Clietii apreciază porțiile mari oferite, suficiente pentru un adult. Saorma de vita la farfurie este mai mult decât de ajuns.
Opțiunea de a alege între cartofi prăjiți și orez este apreciată de clienți.
Sosul de usturoi este apreciat pentru aromele intense de usturoi pe care le oferă.
Angajații stau de vorbă în loc să servească clienții, ceea ce poate afecta experiența de servire.
Clienții se plâng de carne uscată, cartofi reci și salată veche, afectând calitatea generală a mâncării.
Paul Ciprian
acum 2 luniSaorma de vita la farfurie. Portia, mare, mau mult decat de de ajuns pentru un adult. Salatele, fara zvac, fara otet indeajuns, fara ulei indeajuns, moarte. Sosul de usturoi cu vagi arome de usturoi. Cartofii prajiti, buni (ai si optiunea orez). Carnea, uscata si cu un gust care nu m-a incantat.
Andrei Calotescu
acum 6 luniShaworma rece: carnea uscata si rece, cartofii reci. Am aruncat mai bine de jumatate de farfurie. Baietii angajati stau de vorba in loc sa serveasca clientii. In fata mea a fost o doamna care nu vorbea limba engleza, angajati macar un vorbitor de romana pe schimb. Am mai mancat la Taksim, dar aici nu m-as intoarce.
Trifan Leonard
acum 5 luniCea mai proasta shaorma pe care am mâncat-o vreodată, e prima oară când nu pot mânca o shaorma, carne veche uscată(ar merge să vină piedone în control), cartofii îți rupi dinții în ei, salată veche am mâncat în scarba efectiv
Alina Gritco
acum 2 săptămâniPe panoul din fata scria mare, cu rosu “OFERTE” 2 x Adana Cheesy Roll 53,99 lei (sau 54,99 anyways), am platit cu 10 lei in plus. Cand am intrebat de ce este cu 10 lei mai scump nici un angajat nu a stiut raspunda pentru ca nici unul nu vorbea romana suficient de mult incat sa inteleaga ce am intrebat, dar barimi sa explice diferenta de pret…Nu este vorba de cei 10 lei, ci de principiu in sine…mancarea ok, dar service-ul extrem de dezamagitor…
Livia Hriscu
acum 2 săptămâniMâncarea din ce în ce mai puțin comestibila! Personalul și servirea sub orice critica! Atenție, se lauda ca se poate plăti cu card de bonuri de la Up, dar este o minciuna!