Dristor Kebap din București e adesea menționat pentru porțiile generoase și gustul satisfăcător — mulți îl consideră o plăcere vinovată în capitală. Preparatele sunt consistente și potrivite pentru foame mare, dar uneori servirea poate fi haotică, cu lipsă de coordonare între angajați; recomandarea este să specifici clar comanda pentru a evita neînțelegerile. Dacă pui accent pe mâncare bună și porții care să mulțumească, merită încercat, însă fii pregătit pentru un ambient aglomerat în orele de vârf.
Review-urile evidențiază că mâncarea este excelentă și porțiile sunt generoase, reprezentând un punct forte al afacerii.
Unii clienți au reclamat despre personalul neprofesionist, dezorganizat și lipsit de atenție la detaliile comenzilor, ceea ce a dus la experiențe negative.
Opinia generală este că calitatea și servirea au scăzut în ultima perioadă, cu mențiuni despre carne proastă și lipsa de atenție la detalii.
george catrina
acum o săptămânăComand des prin aplicații . De obicei este ok,dar acum .. groaznic . Am găsit carne cruda. Probabil din graba să servească cat mai multe persoane.. nu lasă carnea sa se gătească cat trebuie ..
Skoda Octavia
în ultima săptămânăBulibășeala este cuvântul de ORDINE. Am comandat 4 șaorma la pachet. Mi-a luat comanda un angajat, i-am explicat ce si cum vreau. Nu a terminat prima șaormă , a venit altul, a trebuit sa-i explice ce doresc si tot a pus cum a vrut el. În final a aparut altul care a terminat comanda, dupa ce am explicat a 3-a oară ce si cum vreau. Cred ca este o politica a lor sa pună ce vor nu ce cere clientul. Nașpa situație..dar dai banul si vrei sa manici ce vrei tu nu ce iti baga pe gut. Nota proasta pentru angajați ,vorbesc toți odată între ei, tare, trebuie sa strigi sa dai din mâini sa vina la raft.
Tiberiu Bociat
acum o lunăCa de obicei, este placerea mea vinovată în capitală. Mâncarea excelentă și porția mai mult decât generoasă.
Dorina Dimitriu
acum 6 luniNu mai este ce a fost, clar. Nici savoare, nici calitate. Veneam din zona departata de locatii, pentru acestea. Astazi carne vita la farfurie plina de găuri, gust mai deloc… Nu am sesizat imediat pentru ca am trimis catre un inginer industrie alimentara sa imi spuna ce sunt gaurile. Păcat!
Stefan Cojocaru
acum o lunăCea mai proasta saorma pe care am mancat-o vreodata : - Carne uscata si arsa - Salate facute fara sos ..varza simpla taiata / salata niste frunze amestecate cu ceva - sos putin si fara aroma ..uscata Au brand vechi nu le mai pasa . De evitat .Dupa parerea mea ar trebui sa aiba pana in 3 stele.