BOB Coffee Lab din București este un hub pentru iubitorii de cafele de specialitate, oferind o gamă variată de sortimente, dulciuri și băuturi răcoritoare preparate cu ingrediente de calitate. Oamenii apreciază atmosfera liniștită și personalul amabil, iar conversațiile despre cafea și băuturile fresh precum detox-ul cu castravete și soc adaugă farmec vizitei. Locul e potrivit atât pentru o cafea savurată în tihnă, cât și pentru întâlniri relaxate cu prietenii sau colegii.
Diana
acum 5 luniAm avut o experiență plăcută la Bob. Pentru o zona atât de centrală prețurile sunt decente; de menționat că au și 20% reducere la plata cu George. Spațiul este foarte generos in interior, barista a fost de treabă, cafeaua a fost bună cu note plăcute și echilibrate atât în espresso cât și în flat white. Se poate sta la soare, pe terasa unde au câteva mese. Au toaleta, prăjiturile au ingrediente bune, se folosește lapte de la lăptăria cu caimac (good job!) și cookie ul a fost potrivit :) Voi mai reveni pentru V60 și am pus ochii și pe un cocktail interesant de la ei! Felicitări!
clau clau
acum 5 luniO cafenea excelenta aflata pe locul 46 mondial si 27 european in apropiere de parcul Herastrau...se pot servi o varietate destul de bogata de cafele dar au si dulciuri,sandwich-uri,ceai si bauturi racoritoare...preturile sunt f bune avand in considerare ca se afla in top 50 mondial...ingredientele sunt de calitate superioara...personal deosebit de amabil si prietenos cu fiecare persoana care ii calca pragul...daca doriti sa serviti o cafea intr-o ambianta linistita si primitoare va recomand aceasta locatie...
Ciprian Drago
acum 4 luniE un hub de oameni faini, cafea buna si servire placuta! Axel este un om cu energie foarte faina. Bautura detox cu castravete si soc e super fresh, merge mai ales vara!
Cohen Albert-Louis
în ultima săptămânăCafeaua este exceptionala iar unii angajati sunt intradevar buni, dar exista si exceptii. Ambientul este ok, cu exceptia atmosferei lasata in special de anumiti angajati cu o atitudine care iti lasa impresia ca esti judecat din priviri.
Adrian Constantin
acum 3 luniPoziție excelentă, cu multiple variante de a savura relaxat o cafea bună ( pe bancă, bordură, masă, scaun, etc.). Barista locului, susține că "nu servesc espresso italian", în timp ce acesta există pe meniu - espresso și mașina (espressorul), este la locul ei. Pentru cei interesați, espresso este acea cafea rapidă, obținută printr-o metodă de preparare, cu origine italiană. Fix ce oferă locul. Cred că a vrut să spună, că servește espresso italian, în stil românesc. Produsul principal comandat - espresso. Am primit un espresso italian, in stil românesc (20 ml obținuți dintr-o extractie de 40 ml). Un barista isteț sau o variantă nepotrivită in principiul fundamental al extracției sub presiune. Orice ar fi, este deranjantă imaginea preparării unui espresso, când din extractie se oferă jumătate clientului și cealaltă jumătate pentru nu știm ce. Rămâi nedumerit. "Oare jumătatea respectivă este plătită de mine si nu beneficiez de ea, oare este pentru următorul client, oare, oare, oare, .... ? Bineînțeles, gustul și calitatea produsului, sunt vizibil afectate. Recomand un portafiltru single spout si o atitudine mai cooperantă.